ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Δείτε τον τρόπο λειτουργίας και τις δυνατότητες του Monitor

Dashboard

Ευανάγνωστα γραφήματα, νούμερα και στατιστικά για να μπορείτε να δείτε με μία ματιά ό,τι χρειάζεστε για τις αναζητήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Εδώ θα βρείτε συγκριτικά του τελευταίου έτους, δημογραφικά, καμπύλη αναφορών, πόλωση και αίσθημα.

Υπάρχει η επιλογή προσθήκης απεριόριστων γραφημάτων από τις αποθηκευμένες αναζητήσεις σας, καθώς και η δυνατότητα δημιουργίας customized γραφημάτων, από μία πληθώρα templates, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε αναζήτησης.

Έτσι, από την αρχική σελίδα του λογαριασμού σας, μπορείτε να δείτε εύκολα, γρήγορα και συγκεντρωμένα στατιστικά σχετικά με όλα τα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας, χωρίς να απαιτείται να βλέπετε κάθε αναζήτηση μεμονωμένα, από το λογαριασμό σας.

Αποτελέσματα

Στα αποτελέσματα, εμφανίζονται αναλυτικά τα δημοσιεύματα με πηγή, ημερομηνία δημοσίευσης, απόσπασμα, σημαντικότητα (impact) και αίσθημα.

Υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης, διαγραφής ή προσθήκης tags, ενώ το αίσθημα αλλάζει από το χρήστη, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Τα δημοσιεύματα κατηγοριοποιούνται αυτόματα βάσει αισθήματος (αρνητικά, θετικά, ουδέτερα) και χαρακτηρίζονται πολύ έως λιγότερο σημαντικά. Έτσι, μπορείτε να έχετε άμεσα μια πρώτη εικόνα σχετικά με τον αντίκτυπο και την επιρροή των πηγών, που έχουν αναφερθεί στο θέμα, για να εκτιμήσετε πόσος κόσμος μπορεί έχει δει τις δημοσιεύσεις.

Τα αποτελέσματα ταξινομούνται ανά ημερομηνία και σημαντικότητα, ενώ ο χρήστης μπορεί να δει πηγές και λογαριασμούς, που αναφέρονται συχνότερα σε κάποιο θέμα.

Σύνθετες αναζητήσεις

1.Πηγές

Αναζητήστε και εντοπίστε αναφορές από χιλιάδες λογαριασμούς στο Facebook, Twitter, YouTube και Instagram καθώς και από blogs, news sites και forums.

2.Φίλτρα

Φιλτράρετε τα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας βάσει δημογραφικών, αισθήματος και κατηγοριών / tags

3.Ημερομηνία

Αναζητήστε ό,τι σας ενδιαφέρει στη βάση δεδομένων του Monitor, από τις αρχές του 2011 μέχρι και σήμερα.

Πρόσθετες λειτουργίες

Για καλύτερη παραμετροποίηση, υπάρχει η επιλογή δημιουργίας customized γραφημάτων, βάσει των αναγκών σας, καθώς και η δυνατότητα σύγκρισης πολλαπλών αναζητήσεων μεταξύ τους, για γρήγορη και εύκολη εξαγωγή στατιστικών.

Επίσης, από τα δημοσιεύματα με τους όρους αναζήτησης, που σας ενδιαφέρουν, δημιουργούνται αυτόματα wordclouds και phraseclouds, με τις λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις, που αναφέρονται συχνότερα μέσα στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, με αποτέλεσμα να έχετε άμεσα μια εικόνα σχετικά με τη θεματολογία, γύρω από την κάθε αναζήτηση.

Email Alerts

Ειδοποιήσεις στο email σας βάσει των αναζητήσεων που σας ενδιαφέρουν, για να έχετε άμεση ενημέρωση για ό,τι λέγεται online. Υπάρχει η δυνατότητα για απεριόριστο αριθμό ειδοποιήσεων σε όσες διευθύνσεις email επιθυμείτε και στα χρονικά διαστήματα που σας εξυπηρετεί – άμεσα, κάθε ώρα, μία φορά την ημέρα κτλ.

Εξαγωγή αποτελεσμάτων & δεδομένων

Με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε στατιστικά στοιχεία των δημοσιεύσεων όπως: δημογραφικά, ανάλυση πόλωσης, διαχωρισμός θετικών & αρνητικών αναφορών και ανάλυση σπουδαιότητας, συγκρίσεις αναζητήσεων και πλήθος γραφημάτων βασισμένα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Responsive

Η πλατφόρμα του Monitor έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι προσβάσιμη από μία μεγάλη γκάμα συσκευών και browsers. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε οθόνη είτε πρόκειται για οθόνη υπολογιστή είτε για tablet ή smartphone.

Όλα τα μενού και τα γραφήματα, αυξομειώνονται ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης του εκάστοτε χρήστη, προκειμένου να έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει το Monitor, από οποιαδήποτε συσκευή τον εξυπηρετεί κάθε στιγμή.

Ζητήστε σήμερα ένα δοκιμαστικό λογαριασμό