ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΛΑΤΩΝ
Το Monitor εξυπηρετεί επιχειρήσεις και εταιρίες από διάφορους τομείς

Γνωρίστε τους πελάτες μας

Έχουμε την τιμή να εξυπηρετούμε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς.

Ειρήνη Αναστασιάδου

Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας
WIND Ελλάς

Το Monitor μας παρέχει πολύτιμο feedback για τη στρατηγική επικοινωνίας που ακολουθούμε και τις δράσεις που σχεδιάζουμε.

Σταύρος Πέτρουλας

Αν. Δ/ντής Ηλεκτρονικής Τραπεζικής
Εθνική Τράπεζα

Με το Monitor έχουμε πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο για τα θέματα που απασχολούν πελάτες μας και μη, και λαμβάνουμε συμπληρωματικό feedback για την ικανοποίηση των πελατών μας και τις ανάγκες τους, ώστε να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που τους παρέχουμε.

Ιωάννης Οφάκογλου

Marketing
Ristart Marketing Agency

Εμείς ως marketing agency αναζητήσαμε έναν συνεργάτη ο οποίος θα μπορεί να μας παρέχει ένα εργαλείο εύχρηστο, λειτουργικό και αποτελεσματικό. Τον βρήκαμε στο Monitor.

Τάσος Βελιάδης

Partner & Business Unit Director
Socialab

Για εμάς, εδώ στη Socialab, το Monitor αποτελεί, από το 2012, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο εντοπισμού των καθημερινών δημοσιεύσεων που αφορούν όχι μόνο την ίδια την εταιρία, αλλά και τους πελάτες μας.

Βασίλης Διονάς

Communication
ImagePro

Η επιλογή του Monitor για το Online Monitoring έγινε μετά από εξέταση και δοκιμή 48 διαφορετικών εργαλείων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονταν μερικά από τα πιο «ακριβά» και «διάσημα» εργαλεία παρακολούθησης του διαδικτύου.

Ηλίας Φίλης

Web analyst
Interweave

To Monitor αποτελεί για εμάς απαραίτητο εργαλείο για την παρακολούθηση της φήμης των πελατών μας και των online δημοσιεύσεων που τους αφορούν.

Case Studies

Λίγα λόγια από ορισμένους πελάτες μας σχετικά με τη χρήση του Monitor.

Χρήστος Βαλταδώρος , Head, Corporate Communications

Αριστείδης Γκαντάρας, Public Relations & Communication